Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Με βασικό τον Τσόρι

Με  βασικό τον Τσόρι
Στην χρησιμοποίηση του σκόρερ του «Ντα Λουζ» Τσόρι Ντομίνγκεζ για τον άξονα προσανατολίζεται ο Μίτσελ για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.Στην απόφαση να επαναφέρει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ στο αρχικό σχήμα καταλήγει ο Μίτσελ,
Όπως έχει φανεί από τις τελευταίες προπονήσεις, ο Ισπανός τεχνικός δείχνει πρόθεση να εμπιστευθεί φανέλα βασικού στον σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του «Ντα Λουζ» για την οργάνωση του παιχνιδιού, από τη στιγμή, όπου ο Αργεντίνος μέσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Με βάση τα όσα έχουν προκύψει, στις σκέψεις του Μίτσελ, είναι ο Ολυμπιακός να παραταχθεί με σχηματισμό 4-4-1-1, με τους Φουστέρ, Βάις στα δύο άκρα και τον Κώστα Μήτρογλου στη κορυφή της επίθεσης./
Από εκεί και πέρα, ο Ρομπέρτο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόνα και Χολέμπας να συγκροτούν την αμυντική τετράδα. Οι Μανιάτης και Σάμαρης θα είανι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ σε ελεύθερο ρόλο.
Οι Φουστέρ και Βάις θα ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τα δύο άκρα και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κώστας Μήτρογλου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου