Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

"Ο Βούκοβιτς δεν θέλει να χάσει αυτήν την ευκαιρία"!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός περιμένει με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον πρωταθλητή Ελλάδας, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει σύντομα.
Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως ο εκπρόσωπός του, Μουσταφά Εραγιντίν, μιλώντας στον τουρκικό Τύπο, ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεταγραφή του Βούκοβιτς στον Θρύλο και αποκάλυψε τη συνάντηση του πελάτη του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς κατά την οποία έγινε η πρόταση των "ερυθρόλευκων"!
Η συνάντηση Κοβάσεβιτς-Βούκοβιτς
"Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και βετεράνος Σέρβος ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολούθησε σε ματς της Εθνικής ομάδας τον Βούκοβιτς και του άρεσε. Του μίλησε μετά το παιχνίδι και του έκανε πρόταση. Ο Βούκοβιτς, που είναι ευγενικός, του είπε πως για το συμβόλαιο θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον μάνατζέρ του. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε με τη SEG, όπου ανήκει ο Βούκοβιτς και είμαι εγώ επικεφαλής. Η εταιρεία μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να κλείσω ένα ραντεβού ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Κόνιασπορ", δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Βούκοβιτς και στη συνέχεια έδειξε πως ο πελάτης του έχει ήδη ψαχτεί για την Ελλάδα!
"Ο Βούκοβιτς έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του. Θέλει να βγάλει λεφτά τώρα. Υπάρχει η ευκαιρία και δεν θέλει να χαθεί. Θα πάρει τρεις φορές τον μισθό που έβγαζε στην Κόνιασπορ. Συν τοις άλλοις, υπάρχει περίπτωση να παίξει στο Champions League. Ο προπονητής του στην Εθνική θέλει, επίσης, να τον δει στον Ολυμπιακό. Επίσης σκέφτεται και τα παιδιά του. Υπάρχει διεθνές σχολείο στην Ελλάδα. Τα παιδιά του θα πρέπει να πάνε σχολείο εκεί. Έχει 4 παιδιά και είναι υπεύθυνος για αυτά τα παιδιά, αλλά και μια οικογένεια 20 ατόμων".
Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό πως σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.
Στην Τουρκία, μάλιστα, γράφουν πως ο Γιάγκος Βούκοβιτς θα υπογράψει άμεσα στον πρωταθλητή Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου