Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Επιστρέφει ο Οφόε;

Επιστρέφει ο Οφόε;Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά, έχει υπάρξει έντονη φημολογία πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιστρέψει για την περίπτωση του Οτζίτζα Οφόε! Η ομάδα του Πειραιά είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα με τον παίκτη, αλλά δεν αποκλείεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Να θυμίσουμε ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί κοντά στην απόκτησή του, με τον ίδιο όμως τελευταία στιγμή να ταξιδεύει στη Ρωσία για μεταγραφή του στην Κράσνονταρ, η οποία όμως χάλασε και πλέον ο παίκτης είναι ξανά σε αναζήτηση ομάδας, από τη στιγμή που δεν θέλει να συνεχίσει στη Λέγκια Βαρσοβίας.
Τον παίκτη ήθελε και θέλει, προφανώς, ο προπονητής του Θρύλου Μπέσνικ Χάσι και δεν αποκλείεται η διοίκηση να μην του χαλάσει ούτε αυτό το χατίρι συνεχίζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Βρέντζο να ήταν στην Πολωνία και οι φήμες... φουντώνουν ότι το ταξίδι αυτό αφορούσε τον Οφόε.
Να σημειωθεί, πάντως, πως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τα σενάρια αυτά για τον Βέλγο μέσο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου