Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Καταλήγει και σε στόπερ!

Καταλήγει και σε στόπερ!Σε δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας, όπως αναφέρει σήμερα ο "ερυθρόλευκος" Τύπος. Πρόκειται για τον Μίλος Κοσάνοβιτς και τον Γιάγκος Βούκοβιτς και όλα δείχνουν πως ο εκλεκτός είναι πολύ πιθανό να είναι ένας από τους δύο Σέρβους αριστεροπόδαρους στόπερ!
Ο... γνωστός Μίλος Κοσάνοβιτς (1,92μ.), 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ανήκει στη βελγική Σταντάρ Λιέγης και το όνομά του "παίζει" για τον Ολυμπιακό εδώ και μερικές μέρες. Τον ξέρει ο Μπέσνικ Χάσι από την κοινή τους θητεία στο Βέλγιο κάτι που ενδεχομένως να αποδειχθεί σημαντικό για την τελική επιλογή.
Όσον αφορά τον Γιάγκος Βούκοβιτς (1,95μ.), ο 29χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ παίζει στην τουρκική Κόνιασπορ και είναι και εκείνος μία επιλογή που εξετάζεται πολύ σοβαρά. Λέγεται, μάλιστα, πως οι αξιώσεις των Τούρκων κυμαίνονται κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός δείχνει πως θέλει να τελειώσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού το συντομότερο δυνατό...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου