Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Πρεμιέρα για την Παρτιζάν!

Πρεμιέρα για την Παρτιζάν!Την πρεμιέρα της, όσον αφορά στο πρωτάθλημα Σερβίας, θα πραγματοποιήσει απόψε(20:00) η Παρτιζάν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα υποδεχθεί την Μάτσβα στο «Στάντιον Παρτιζάνα», για την 1η αγωνιστική της Super Liga.
Άπαντες στις τάξεις της ομάδας του Βελιγραδίου έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο και αντιμετωπίζουν ως εξαιρετικά σημαντικό. Ενδεικτικές ήταν, βλέπετε, οι πρόσφατες δηλώσεις ανθρώπων της Παρτιζάν, που υπογράμμιζαν ότι οι αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» είναι ακόμη... μακριά. Δεδομένα, οι Σέρβοι επιθυμούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις, πόσω μάλλον όταν σε λίγες ημέρες ακολουθεί η πρώτη «μάχη» με τους πρωταθλητές Ελλάδας(25/07, 21:45).
Κακά τα ψέματα, τέτοια ματς, όπως το σημερινό, είναι ικανά εκτός των άλλων να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογική κατάσταση της εκάστοτε ομάδας, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Όπως και να 'χει, οι παίκτες του Μίροσλαβ Τζούκιτς, οι οποίοι θέλουν να υπερασπιστούν και να διατηρήσουν τον περσινό τους τίτλο, ξεκινούν τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μάτσβα. «Κοιτώντας» στο.... Βάθος, όμως και τον Ολυμπιακό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου