Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Πάει για... πρεμιέρα ο Βούκοβιτς!

Πάει για... πρεμιέρα ο Βούκοβιτς!Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιάγκος Βούκοβιτς να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Παρτιζάν. Είναι πιθανό, αλλά όχι βέβαιο. Για την ακρίβεια, εξαρτάται εν πολλοίς από τον... Μανώλη Σιώπη. Και εξηγούμαστε...
Ο Έλληνας αμυντικός μέσος έχει κάποιες ενοχλήσεις, όπως αναφέρει ο "ερυθρόλευκος" Τύπος, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον πρώτο αγώνα με την Παρτιζάν, στο Βελιγράδι και σε περίπτωση που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Μπέσνικ Χάσι δείχνει να έχει... έτοιμο πλάνο στο μυαλό του.
Συγκεκριμένα, ο Αλεξί Ρομαό θα περάσει στη μεσαία γραμμή, στη φυσική του θέση, δηλαδή, και ο Σέρβος στόπερ θα αγωνιστεί στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου.
Βεβαίως, έχουμε μέρες ακόμη μέχρι την Τετάρτη, διάστημα κατά το οποίο μπορεί να αλλάξουν πολλά αναφορικά με τα πλάνα του Χάσι. Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού -θέλει να- είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Και ένα από αυτά, αναφέρει πως σε περίπτωση που δεν αποθεραπευτεί εγκαίρως ο Σιώπης, ο Βούκοβιτς θα μπει στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.
Θυμίζουμε, ο Βούκοβιτς έπαιξε για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη 19 Ιουλίου και από τότε είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας. Λίγες μέρες υπομονή, λοιπόν, και θα δούμε αν ήρθε η ώρα για την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου