Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

"Παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό ο Καρσελά"!

Τελειωμένη παρουσιάζει ο πορτογαλικός Τύπος τη μετακίνηση του Μεχντί Καρσελά από την Γρανάδα στον Ολυμπιακό! Μάλιστα, αναφέρουν και λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Μαροκινού εξτρέμ, όπως και τα ποσά! Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά.
Ο Καρσελά απασχολεί πολύ ζεστά τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό του. Η ηλεκτρονική έκδοση της «O Jogo» θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή και έχει και λεπτομέρειες. «Ο Καρσελά παραχωρήθηκε χθες από την Γρανάδα στον Ολυμπιακό, σε ένα deal που η Μπενφίκα έβαλε στα ταμεία της 750.000 ευρώ», αναφέρεται αρχικά!
Στη συνέχεια, οι πορτογάλοι εξηγούν πως «αυτό συνέβη διότι ο σύλλογος είχε ακόμη το 25% σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης όταν μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα.
Αποκτήθηκε το 2015-16 από την Σταντάρ Λιέγης, αλλά ο Καρσελά δεν κατάφερε να παραμείνει στους «αετούς» και πωλήθηκε την επόμενη σεζόν στη Γρανάδα. Ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό και ο σύλλογος δεν μπορούσε να κρατήσει τον εξτρέμ από την στιγμή που λάμβανε 1,4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ένα πολύ μεγάλο ποσό για τη δεύτερη κατηγορία.
Γνωρίζοντας το ρίσκο του υποβιβασμού όταν πήγαινε στην Ισπανία, ο Καρσελά εξασφάλισε όρο στο συμβόλαιό του που θα του επέτρεπε να φύγει με 3 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό το οποίο πλήρωσε ο πρωταθλητής Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου