Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Έχει... ψηλώσει σε όλα τα επίπεδα ο Θρύλος!

Έχει... ψηλώσει σε όλα τα επίπεδα ο Θρύλος!Αυτό που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, είναι πραγματικά τεράστιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει τα... απίστευτα, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν και να τους αποθεώνουν ξανά και ξανά.
Βλέπετε, η παρουσία των «ερυθρολεύκων» σε 6 Final 4 τα τελευταία 9 χρόνια, καθώς και οι δύο συνεχόμενες ευρωπαϊκές κούπες τις σεζόν 2012 (Κωνσταντινούπολη) και 2013 (Λονδίνο), δεν είναι δα και λίγο πράγμα. Αντιθέτως, πρόκειται για τεράστιες επιτυχίες, οι οποίες δεν χωρούν αμφισβήτησης από κανέναν. Ωστόσο, πέραν των γνωστών σε όλους διακρίσεων και επιτευγμάτων, ο Θρύλος έχει «μεγαλώσει» πολύ σε όλα τα επίπεδα.
Ένα εξ' αυτών έχει να κάνει με το... επικοινωνιακό κομμάτι. Αναμφισβήτητα, οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αναγνώριση όλων των ομάδων στην Ευρώπη και όχι μόνο. Γεγονός που τους βοηθά, για παράδειγμα, στις συζητήσεις τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας, ανεξαρτήτως του... εκτοπίσματος και του μεγέθους του ονόματος του εκάστοτε παίκτη.
Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των φετινών μεταγραφικών προσθηκών του Ολυμπιακού. Αποκτήθηκαν οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Κιμ Τιλί, με αμφότερους τους δύο αθλητές να φαίνεται πως δεν... επεξεργάστηκαν και πολύ αν θα αποδεχθούν την πρόταση του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Τόσο ο Λετονός γκαρντ, ο οποίος είχε δεχθεί μάλιστα πολύ υψηλές προτάσεις από Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι, όσο και ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για την οποία όπου σταθούν και όπου βρεθούν, δεν σταματούν να μιλούν με διθυραμβικά σχόλια. Κι αυτό, λέει πολλά.
Παράλληλα, βλέπουμε τους «ερυθρόλευκους» να φέρονται να συνομιλούν με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών στην Ευρώπη, προσπαθώντας να ενισχυθούν περεταίρω, κάνοντας αγωνιστική, αλλά και οικονομική υπέρβαση. Διότι, απέναντι στα μπάτζετ, τα οποία χωρία καμία αμφιβολία έχουν... ξεφύγει, ο Θρύλος έχει ως μεγάλο «όπλο» και ατού την... φήμη που έχει «χτίσει» αυτή η ομάδα. Αλλά και την τεράστια ευκαιρία και προοπτική που μπορεί να προσφέρει στον εκάστοτε παίκτη. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε...
Ο Ολυμπιακός, συνεπώς, πέραν του αγωνιστικού σκέλους, έχει... ψηλώσει σε όλα τα επίπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου