Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό

Έντονη κινητικότητα στον ΟλυμπιακόΕξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας όσον αφορά την υπόθεση του Εμάνουελ Εμενίκε, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για τον Καρσελά και τον Οφόε.Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Όλα δείχνουν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα σημειωθούν (θετικές ή αρνητικές) εξελίξεις στην υπόθεση του Εμάνουελ Εμενίκε, αφού ο Μπέσνικ Χάσι χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό για να δουλέψει μαζί του στο Γκενκ. 

Για χάρη του Νιγηριανού επιθετικού ταξίδεψε στην Τουρκία ο Ουσίγιος, ο οποίος είχε μία σειρά από επαφές με την διοίκηση της Φενέρμπαχτσέ και της πλευράς του ποδοσφαιριστή. Με τον τουρκικό σύλλογο ο Χιλιανός αθλητικός διευθυντής φαίνεται πως τα έχει βρει, αλλά η υπόθεση κολλάει στα «θέλω» του παίκτη που ζητάει αρκετά χρήματα για να μετακομίσει στην Αθήνα. 

Στο «plan b» βρίσκονται τα ονόματα του Τσοπ της Κάλιαρι και του Μουκαντζό της Λοριάν, δύο ποδοσφαιριστών που θα προχωρήσουν οι επαφές στην περίπτωση που δεν υπάρξει θετική κατάληξη με τον Εμενίκε.

Όσον αφορά τώρα τον Μεντί Καρσελά, φαίνεται πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση έχει τελειώσει, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαίωνε επίσημα ο Ολυμπιακός. 

Δεν αποκλείεται ο Μαροκινός εξτρέμ να έρθει Δευτέρα ή Τρίτη στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, προτού φύγει και εκείνος για το Βέλγιο και την προετοιμασία της ομάδας. 

Τέλος, άνθρωπος του Ολυμπιακού φημολογείται πως βρίσκεται στην Πολωνία και διαπραγματεύεται για την μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του και έχει συμφωνήσει σε όλα με την Λέγκια και γίνεται… πόκερ για τα χρήματα που θα πάρουν οι Πολωνοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου