Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΖΕΙ... ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROLEAGUΕ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ!

Ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς, μίλησε στο Euroleague Greece για την ήττα της "ομάδας του στρατού" από τους ερυθρόλευκους, τους οποίους χαρακτήρισε ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague!

Αναλυτικά...

Στα 15 παιχνίδια σταμάτησε το αήττητο σερί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το 16ο ήταν και το... φαρμακερό. Το ΣΕΦ αποδείχθηκε πολύ καυτό για τους Ρώσους, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 84-76 από τον Ολυμπιακό. Από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξεχώρισαν κάποιοι παίκτες, παρά την ήττα. Ένας εξ αυτών ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος -βάσει αριθμών- παίκτης των ηττημένων (20 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη, 20 ranking), όμως δεν ήταν αρκετός για να κάνει τη διαφορά. Στις δηλώσεις του εστίασε στα σημεία που έφεραν την πρώτη -ευρωπαϊκή- ήττα για την ομάδα του, αναφέρθηκε στην επιστροφή του, ως αντίπαλος, στον Πειραιά, ενώ σχολίασε -με τα καλύτερα λόγια- τον φετινό Ολυμπιακό.

Όλα ξεκίνησαν, όμως, από την αναμέτρηση που μόλις είχε ολοκληρωθεί. "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ήταν το ντέρμπι του ομίλου", ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε ότι...

"ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά. Ξέραμε πως το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού θα περνούσε από τα χέρια του Σπανούλη. Παίξαμε καλή άμυνα πάνω του. Στο δεύτερο μέρος, όμως, άλλαξαν πολλά. Δεν παίξαμε τόσο καλή άμυνα και θεωρώ πως χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα, αλλά και τα ριμπάουντ. Ήταν μόνο ένα παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, οπότε πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα παίξουμε καλύτερα σε αυτά".

Η πρώτη ήττα για τους Μοσχοβίτες ήρθε, στην Euroleague. Αυτό πώς μεταφράζεται στο ρωσικό στρατόπεδο; "Δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλη τη σεζόν! Ήταν μία κακή ήττα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να παίζουμε. Χάσαμε κάποιους παίκτες με τραυματισμούς. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο πιστεύω. Ήταν απλώς μια ήττα".

Ήταν η δεύτερη επιστροφή στον Πειραιά, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Πώς την βίωσε; "Πάντα χαίρομαι όταν επιστρέφω στον Πειραιά. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια. Όσο ήμουν εδώ απολάμβανα το κάθε λεπτό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα έστω και για λίγο".

Όσο για τον φετινό Ολυμπιακό υπογράμμισε πως "έχει πολύ καλή ομάδα. Παίζουν εξαιρετικά ως ομάδα. Έχουν την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, βάσει αριθμών. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου