Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ!

Την ανατροπή έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ, παίρνοντας σπουδαία νίκη στο «CEC Nagorny».

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν νικηφόρα τον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή τους Γιάννη Σφαιρόπουλο να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ, ειδικά στο γήπεδό τους είναι εξαιρετικοί. Διαθέτουν πολλούς καλούς παίκτες και κατά τη γνώμη μου είναι σπουδαία επιθετική ομάδα με πολύ ταλέντο. Εμείς θέλαμε να είμαστε αμυντικά αφοσιωμένοι σε κάποιους παίκτες της Νίζνι, κάποιες στιγμές το κάναμε και άλλες όχι, το σημαντικό όμως είναι πως ποτέ δεν τα παρατήσαμε, παλέψαμε σε όλο το ματς έχοντας καλή επιθετική βραδιά, επιθετικά παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι και όταν στο τέλος παίξαμε και καλή άμυνα δεχθήκαμε μόλις 16 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραμε το ματς. Όταν σκοράρεις 50π. σε ένα ημίχρονο και 91π. σε ολόκληρο το ματς, εκτός έδρας, είναι κάτι που κρατάς, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Η ομάδα μας έδειξε σήμερα (12/02) ότι έχει πολύ ταλέντο και στην επίθεση».

Είπε ακόμα…

Για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας: «Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με ένα καλό παιχνίδι, μια καλή νίκη, αλλά υπάρχει ακόμα ένας γύρος και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί όλα μπορεί να συμβούν. Πρέπει να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στο στόχο, να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε σκληρά, να κοιτάμε μπροστά».

Για το τι είπε στους παίκτες του όταν η ομάδα του βρέθηκε στο -8 στο τρίτο δεκάλεπτο: «Σε ολόκληρο το παιχνίδι προσπαθούσαμε να κρατήσουμε ήρεμους τους παίκτες, γιατί ήταν εκνευρισμένοι λόγω της άμυνάς τους, ήξεραν ότι η Νίζνι Νόβγκοροντ είναι καλή επιθετικά κι αυτό τους δημιούργησε μια νευρικότητα με τα διαδοχικά εύστοχα σουτ των αντιπάλων. Προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε και το καταφέραμε».

Για την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά: «Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, είναι πάντα ικανός να σκοράρει κρίσιμους πόντους, ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου