Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Τώρα ερχόμαστε εμείς…

Αποτέλεσμα εικόνας για Τώρα ερχόμαστε εμείς…

Ας αρχίσουμε από τα… βασικά. Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος. Ντεφορμέ από τον… τελευταίο παίκτη της 11άδας ως τον προπονητή του. Ή μάλλον, ο τελευταίος, έδειξε να μην γνωρίζει τον αντίπαλο. Ο Περέιρα φάνηκε να βλέπει τον αντίπαλο ως ομάδα β’ κατηγορίας. Έκανε εκτεταμένο rotation, και το πλήρωσε η ομάδα. Αυτά λοιπόν είναι τα… βασικά και […]

Ας αρχίσουμε από τα… βασικά. Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος. Ντεφορμέ από τον… τελευταίο παίκτη της 11άδας ως τον προπονητή του. Ή μάλλον, ο τελευταίος, έδειξε να μην γνωρίζει τον αντίπαλο.
Ο Περέιρα φάνηκε να βλέπει τον αντίπαλο ως ομάδα β’ κατηγορίας. Έκανε εκτεταμένο rotation, και το πλήρωσε η ομάδα. Αυτά λοιπόν είναι τα… βασικά και δεν αλλάζουν.
Πάμε παρακάτω. Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήταν, και παραμένει, φαβορί για την πρόκριση παρά το 1-1 που αυτή τη στιγμή δίνει προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους. Ο Ολυμπιακός αν κάνει τα στοιχειώδη στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς στις αρχές Μάρτη θα προκριθεί. Επί δύο χρόνια ακούμε την ΑΕΚ να λέει: ερχόμαστε. Τώρα αυτό το λέει ο Ολυμπιακός. Τώρα ερχόμαστε (στο ΟΑΚΑ) εμείς. Ένα γήπεδο όπου ο Θρύλος έχει ζήσει αξέχαστες στιγμές και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟ.
Και κάτι τελευταίο. Το χθεσινό 1-1 δεν πρέπει, ξανά, να δώσει αφορμή για αμφισβήτηση των ικανοτήτων της ομάδας και του προπονητή της. Η μισή ομάδα, ξανά, βγήκε… σκάρτη και ο προπονητής άσχετος. Είναι οι ίδιοι τους οποίους αποθεώναμε μέχρι «χθες». Έλεος πια με την «σοβαρή» κριτική μετά από κάθε ματς. Με την κριτική δακτύλιος κυκλοφορίας. Κερδίζει η ομάδα, είναι σούπερ! Χάνει, είναι για πέταμα! Έλεος πραγματικά.
ΥΓ: Το μεγαλύτερο κακό και κρίμα συνάμα για μένα χθες ήταν ότι η ομάδα «ξενέρωσε» τον κόσμο της που είχε μεγάλη δίψα για την αναμέτρηση και γέμισε, Τετάρτη βράδυ και με χιονιά, το Γ.Καραϊσκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου