Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...


Στην εκπομπή Red Euroleague μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να στέκεται στην... κόντρα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και τους οπαδούς του Θρύλου που θα γεμίσουν το ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο φόργουορντ του Θρύλου μίλησε για:

- το τι περιμένει το βράδυ της Πέμπτης και για το αν είναι διαφορετικό το ματς από όλες τις απόψεις: «Τον Κάιλ (Χάινς) όλοι τον περιμένουμε είναι ένας φίλος και ένας παίκτης που έχει τις καλύτερες σχέσεις με όλους όσους έπαιξαν μαζί του. έχουν άπαντες να λένε τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, όμως όλες αυτές οι γιορτές πρέπει να κρατήσουν μέχρι την ώρα του αγώνα. Από εκεί και πέρα, είναι ένας σημαντικός αγώνας δεν θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερος που χρειαζόμασταν τη νίκη.

- το που θα κριθεί το ματς: «Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα και το οποίο θα μας δώσει και τον ρυθμό για να βρούμε εύκολα καλάθια. Κάτι που δεν είμαστε καλοί τον τελευταίο καιρό. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και θα πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται σε όλα αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιες ομάδες για να κερδίσεις. Τις λεπτομέρειες, τα ριμπάουντ, τον ρυθμό, θεωρώ όμως ότι η άμυνα και το ένστικτο στην επίθεση είναι δύο κλειδιά που θα μας δώσουν το παιχνίδι».

- το πως νιώθει για το sold out στο ΣΕΦ: «Θετικό, αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο sold out για φέτος, μακάρι λοιπόν να τελειώσει και η αυριανή βραδιά με νίκη για να φύγει χαρούμενος ο κόσμος».

- το αν είναι έτοιμοι για την άμυνα απέναντι στην ΤΣΚΚΑ: «Δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που προετοιμάζεσαι για κάθε παιχνίδι θα έχει αυτό την επιτυχία, αλλά θεωρώ πως ιδιαίτερα ο Τεόντοσιτς και ο Ντε Κολό, αλλά και οι δύο finisher (παίκτες ικανοί στα τελειώματα κοντά στο καλάθι) όπως ο Χάινς και ο Καούν. Είναι κομβική η άμυνα για μας στο παιχνίδι τους. Το παιχνίδι τους όχι απλά πρέπει να το βελτιώσουμε αλλά και να το περιορίσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό και όσο πιο πολύ μειώσουμε τα εύκολα καλάθια και την δημιουργία αυτών των παικτών θα κερδίσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου