Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ... ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ... ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΙ! Στην αργεντίνικη... παροικία που υπάρχει στην Ελλάδα, όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρεται η ιστοσελίδα "ole.com.ar".


Αναμφισβήτητα η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία ...βρίθει Αργεντινών, άρα και ποιότητας αυτών των παικτών από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Από τον Ολυμπιακό, μάλιστα, έχουν περάσει πάρα πολλοί παίκτες από τη «χώρα του αργύρου» και αν θέλουμε να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή, θα θυμηθούμε τον Φούνες, τον Γκαλέτι, τον Μπελούτσι, τον Σαβιόλα και άλλους.

Αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τους Τσόρι και Χάρα, με το δημοσίευμα να αναφέρεται σε αυτό και να σημειώνει πως ο Τσόρι θα κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός, που έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα, έχει στις τάξεις του, τους Φράνκο Χάρα και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Ο Τσόρι, που έχει αστέρια στη φανέλα του Ολυμπιακού και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα το 2013-14, οδεύει να κατακτήσει ακόμα ένα», γράφει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου