Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΟΡΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!

Νέο... Τσόρι Ντομίνγκεζ έχουν βαφτίσει οι περισσότεροι τον Κώστα Φορτούνη, με τον Αργεντίνο μέσο του Ολυμπιακού να δίνει την απάντησή του...

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Κώστας. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Μπορεί να γίνει και καλύτερος από τον Τσόρι», σχολίασε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου.

Για το +8 από την δεύτερη θέση (ΠΑΟΚ και ΠΑΟ) εν όψει Τούμπας, τόνισε: «Σίγουρα μας κάνει να δίνει περισσότερη ηρεμία. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής, θέλουμε να το κερδίσουμε, ώστε να ξεφύγουμε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία».

Ο Τσόρι αναφέρθηκε και στην τραγωδία της Θύρας 7. «Ξέρουμε ότι είναι σημαντική μέρα για το σύλλογο. Είναι σημαντικό να πάρουμε το αποτέλεσμα για να μην τους αφήσουμε να πλησιάσουν και για να στείλουμε ένα μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων», είπε.

Σχολίασε επίσης την έλλειψη συγκέντρωσης μετά το γκολ του Ατρόμητου... «Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Δεν πρέπει αν δίνουμε πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Να το δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε», ξεκαθάρισε.

Όσο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό; «Είναι κάτι που θα δούμε. Θα το συζητήσουμε. Ειλικρινά, το μόνο που σκέφτομαι είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου