Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΝΑ ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΤΣΟΡΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

Ο Τσόρι λίγο μετά τον τραυματισμό του από... σίδερο που του πέταξαν από τις εξέδρες της Τούμπας, πήγε προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, πήρε ένα χάπι και συνέχισε για λίγα λεπτά τον αγώνα.

Πολλά ακούσθηκαν και γράφτηκαν για το χάπι που πήρε ο Τσόρι στην Τούμπα, είπαν ακόμα και για... ντόπα οι "ειδικοί", ενώ οι λιγότερο... "αντικειμενικοί" έκαναν λόγο για βιταμίνες. Στο Λιμάνι πάντως γελούν με όλα τα... φαιδρά που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Τσόρι λοιπόν, ως γνωστόν, δέχθηκε ένα σίδερο στο χέρι όταν προσπάθησε να εκτελέσει ένα κόρνερ και ο Αργεντίνος μέσος ένιωσε ένα αφόρητο πόνο, εκτός από θυμό και αγανάκτηση για την άνανδρη και θρασύδειλη ενέργεια οπαδού του ΠΑΟΚ.

Επειδή πονούσε λοιπόν πήρε από τον γιατρό των ερυθρόλευκων ένα παυσίπονο και συνέχισε στον αγώνα, προκειμένου να καταπραΰνει τον πόνο.

Μάλιστα ο Τσόρι αγωνίσθηκε στη συνέχεια για λίγα λεπτά και μετά αποχώρησε επειδή ήταν εκνευρισμένος και κινδύνευε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

* Ψάξτε λοιπόν λίγο το θεματάκι όλοι εσείς που βιαστήκατε να κρίνεται και να κατακρίνεται τον εκ των κορυφαίων παίκτη του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος! Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα κύριοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου