Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Επιλέγει αντι-Γιάνγκ πριν το TOP16

Επιλέγει αντι-Γιάνγκ πριν το TOP16
Ο σοβαρός τραυματισμός του Πάτρικ Γιάνγκ και η πολύμηνη απουσία του καθώς θα χειρουργηθεί στο γόνατο για χιαστό, υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να ψάξει στην αγορά για σέντερ πρώτης γραμμής και όχι απλά ένα... συμπλήρωμα.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν στηρίξει πολλά πάνω στον "Κινγκ-Κονγκ" και τώρα είναι αναγκασμένοι να βρουν αντικαταστάτη. Ευτυχώς τα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο της Regular Season της Euroleague δίνουν το δικαίωμα να μην υπάρξει βιασύνη.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τσεκάρει παίκτες από το ΝΒΑ που έχουν κοπεί ενώ εξετάζει και περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή αγορά και δεν αποκλείεται να προκύψει... λαβράκι από τις ομάδες της Euroleague που δεν θα περάσουν στο TOP16. 
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να "σπάσει" συμβόλαιο ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον όποιο παίκτη επιλέξει, όμως σίγουρα δεν θα είναι εκτός δυνατοτήτων των ερυθρολεύκων η πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής.
Μέχρι να αποκτηθεί ο αντί-Γιάνγκ, ο Ολυμπιακός θα πορευθεί με τους Οθέλο Χάντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Δημήτρη Αγραβάνη στο "5".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου