Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Σίλβα: «Νίκη για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΣΙΛΒΑ!

Αποφασισμένος για τη νίκη θα παραταχθεί στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός. Αυτό δήλωσε στη NOVA ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Μάρκο Σίλβα, ξεκαθαρίζοντας ότι στο μυαλό το δικό του και των παικτών του δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν σκέφτεται το ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών. Τι είπε για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους Ντουρμάζ, Πάρντο.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάρκο Σίλβα:
Για την άποψη που έχει σχηματίσει για τον αντίπαλο: Τον Παναθηναϊκό στον αγωνρίζουμε πολύ καλά τον παρακολουθούμε. Ο προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκοπ, εςίχε την ευκαιρία να την προπονήσει για 15 ημέρες. Θα γωνρίσουμε τις ιδέες του. Πάνω απ” όλα κοιτάζουμε τα δικά μας όπλα και τη δική μας δουλειά.
Για τον Καμπιάσο, ο οποίος γνωρίζει τον Στραματσόνι: Δεν έχω μιλήσει για αυτό το θέμα με τον Καμπιάσο, είναι κάτι που πιστεύω ότι δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Για το νεαρό της ηλικίας του Στραματσόνι: Ανεξαρτήτως ηλικίας, αυτό που παίζει ρόλο σε έναν προπονητή είναι το πόσο ανταγωνιστικός είναι. Η ποιότητα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο.
Για το ξεχωρίζει κάποιον ποδοσφαιριστή απ” τον Παναθηναϊκό: Οπως γνωρίζετε δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη ξεχωριστά, αλλά για όλη την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και έχει την ποιότητα. Είναι υποχρεωμένος να νικήσει και γι” αυτό θα τα δώσει όλα. Εμείς έχουμε διατηρήσει απο την αρχή τη βαθμολογική μας διαφορά από τον αντίπαλο. Θέλουμε να νικήσουμε και γι” αυτό πάμε στη Λεωφόρο.
Για τα ντέρμπι που βίωσε στην Πορτογαλία: Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ντέρμπι των δυο χωρών. Είναι αγώνες ανταγωνιστικοί, ισορροπημένοι και με πάθος. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στη Λεωφόρο δεν πηγαίνουν οπαδοί του Ολυμπιακού και στο Φάληρο οπαδοί του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο.
Για το μυστικό της νίκης: Το κλειδι είναι να δείξουμε την ποιότητά μας, όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές. Εχουμε δείξει σε όλες τις διοργανώσεις πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε σωστά τη δουλειά μας μπορούμε να νικήσουμε σε οποιοδήποτε παιχνίδι.
Για το ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών απ” την αρχή ενός πρωταθλήματος, που θέλει να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός: Δεν κυνηγάμε τα ρεκόρ, αλλά τις συνεχόμενες νίκες. Αυτές μας κάνουν καλό. Ετσι εξελίσσεται η ομάδα και αρέσει στους οπαδούς. Προσπαθούμε να προοδεύουμε και να παρουσιάζουμε καινούρια στοιχεία.
Για την κατάσταση του Τσόρι: Είναι αμφίβολο το αν θα παίξει. Δεν γνωρίζω σίγουρα, αλλά ως τώρα δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Για την κούραση του Πάρντο: Εχουμε μια αμφιβολία για το αν θα μπορέσει να προπονηθεί σήμερα. Μάλιστα, γι” αυτό αλλάξαμε την ώρα της (σ.σ.: επρόκειτο να γίνει στις 10:30, αλλά τελικά θα γίνει στις 16:30). Θα περιμένουμε να δούμε αν θα τα καταφέρει, αλλιώς είναι δύσκολο να παίξει. Καταλαβαίνω λίγα πράγματα απ” όσα λέγονται και γράφονται, αλλά με όλο τον σεβασμό στους δημοσιογράφους δεν ισχύει ότι ο Πάρντο μού είπε πως θέλει να παίξει. Δεν έχει σημασία αυτό, όμως. Είναι λεπτομέρεια, αφού είναι απολύτως λογικό να θέλει να παίξει. Το ξέρω καλά αυτό.
Για τον Ντουρμάζ: Περιμένουμε σήμερα και τον Ντουρμάζ, όπως και τους υπόλοιπους για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη: Γνωρίζετε το σκεπτικό μου. Ακόμη και αν δεν είχαμε το ντέρμπι, αλλά κάποιο άλλο ματς μπροστά μας, δεν θα γινόταν καμία κουβέντα για την Μπάγερν. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι, δεν θα πετυχαίνουμε τους στόχους μας.
Μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι δίπλα μας, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την ομάδα. Τα υπόλοιπα, τα εξωαγωνιστικά, τα αφήνουμε στους άλλους.
Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι: Εχω μιλήσει με κάποιπους από τους ποδοσφαιριστές μας. Αρκετοί έχουν γαλλικές ρίζες, αλλά ευτυχώς όλοι είναι καλά, κανείς δεν βρισκόταν στο Παρίσι εκείνη την ημέρα. Αυτά είναι τα σοβαρά, γιατί στο ποδόσφαιρο μπορείς να χάσεις, να νικήσεις ή να φέρεις ισοπαλία, αλλά δεν θα είναι το τέλος του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου