Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ» ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! (PHOTO)

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ» ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! (PHOTO)

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει αναφορά στην... αντίθεση που υπάρχει στις δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες στο μπάσκετ.

Από τη μία ο Ολυμπιακός να έχει επιβληθεί νεοφώτιστη Λαύριο με 108 - 39, με τους 69 πόντους της διαφοράς να είναι το μεγαλύτερο σκορ νίκης για τον σύλλογο του Πειραιά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, και συνεχίζει : 

Τέσσερις παίκτες ξεπέρασαν τους δέκα πόντους Παπαπέτρου (16), Lojeski (14) Hackett (10) και Σπανούλης (19), με τον τελευταίο να μπαίνει στο πάνθεον των Θεών με 4.500 βαθμούς, τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η άλλη Ελληνική ομάδα, ο αήττητος στο πρωτάθλημα Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει (ο αγώνας τελείωσε πριν λίγο και παραλίγο να γίνει η έκπληξη, αφού ο Απόλλων Πάτρας προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά με 78-77, αλλά τελικά ηττήθηκε με 80-90) τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά υπάρχει θέμα με τα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα.

Δείχνει πως δεν ξέρει πως να κερδίσει στην Ευρωλίγκα μακριά από την έδρα του : Ήττα στο Κουμπάν από την Λοκομοτίβ (81-70), ήττα στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα (77-52) και η τελευταία από τη Ζιελόνα Γκόρα (71-68).

Στη συνέχεια το Ισπανικό δημοσίευμα κάνει αναφορά στο πρόστιμο των € 50.000 για την ήττα στην Πολωνία, και το συνολικό 1 νίκη και 3 ήττες του Παναθηναϊκού, ενώ για το τέλος κρατάει την... "αποκάλυψη" : 

Όπως την περασμένη σεζόν με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έτσι και φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού οι νεαροί Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να φαίνεται πως υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου