Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Το περυσινό "ντου" των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, έχει ωθήσει τους ανθρώπους των "πράσινων" να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα που θα κοστίσουν στην ομάδα τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνουν κάποιες κινήσεις προκειμένου να μην ξεφύγει ο έλεγχος. Ηδη από τις αρχές της εβδομάδας εστάλη μήνυμα μέσω των social media για ηρεμία, ενώ κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (19/11) υπήρξε επαφή του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Παράλληλα, έχει ζητηθεί από την Αστυνομία να γίνουν αυστηρότεροι έλεγχοι σε όλες τις θύρες προκειμένου να μην περάσουν φωτοβολίδες και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα εντός του γηπέδου, ενώ στις θύρες 13-14 έχει τοποθετηθεί επιπλέον δίχτυ που θα αποτρέπει τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης έχουν σφραγιστεί-κλείσει ορισμένα επικίνδυνα σημεία απ’ όπου πέρυσι εκτοξεύτηκαν πολλές φωτοβολίδες, ενώ θα υπάρχει έντονη αστυνομική δύναμη και σεκιούριτι πάνω από τη φυσούνα αλλά και τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου έχει συμφωνηθεί να είναι άδειες οι τρεις πρώτες σειρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου