Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για giank

Τελειωμό δεν έχει η ατυχία στον Ολυμπιακό! Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ, στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές χτύπησε και ο Βασίλης Σπανούλης και θα μείνει εκτός για μερικές ημέρες!

Μετά το πλήγμα με τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες, στο νικηφόρο ματς με την Αναντολού Εφές χτύπησε και ο αρχηγός των ερυθρόλευκων!

Συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση που έκαναν την Παρασκευή (13/11) οι πρωταθλητές Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, δεν συμμετείχε ο αρχηγός, καθώς ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο μετά από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Εφές! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό θα κρατήσει τον «V-Span» εκτός για μερικές ημέρες.

Συνεπώς, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και φυσικά ο Αμερικανός σέντερ δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στα Τρίκαλα, για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1, αλλά θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, το νέο πρόσωπο που θα επιστρέψει στη δωδεκάδα των ερυθρόλευκων είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου