Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

«ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Λευτέρης Ιντζόγλου

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου, μίλησε στο "gazzetta.gr" για την πολλή ενέργεια που σπατάλησε η ομάδα του για να περιορίσει τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή που από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά...

Ενας από τους βασικότερους παίκτες του Ηρακλή και στη φετινή πορεία, ο Λευτέρης Ιντζόγλου, μίλησε λίγο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο μέσος του «γηραιού» στάθηκε στην ενέργεια που σπατάλησε η ομάδα του για να περιορίσει τους νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ είπε ότι από εδώ και πέρα οι «κυανόλευκοι» θα μαζέψουν τους βαθμούς που πρέπει για να είναι σε καλύτερη θέση.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν εντός προγράμματος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε, προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε γρήγορα γκολ και στην αντεπίθεση να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αρχικά, το πετύχαμε αυτό, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι όπου εκεί δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα», σχολίασε για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Περίμενες από την ομάδα σου να είναι πιο επιθετική;

«Αρχικά θέλαμε να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό και στην αντεπίθεση, στην κόντρα να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω ότι κουραστήκαμε πολύ, δώσαμε πολλή ενέργεια στο να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό και έτσι δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Έχετε παίξει κόντρα στην ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τώρα στον Ολυμπιακό. Ποια ομάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο;

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους, αυτό το δείχνει κι η βαθμολογική συγκομιδή του και άξια είναι εκεί που είναι».

Τι να περιμένουμε από τον Ηρακλή από εδώ και πέρα;

«Σίγουρα έχουμε βρει το δρόμο μας, από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει και να είμαστε καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου