Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΟΤΙΑ : ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΤΙΑ : ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ο Αλμπέρτο Μποτία, διανύει εξαιρετική περίοδο, έχοντας πετύχει μάλιστα 4 γκολ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη σπουδαιότητα της νίκης επί της Άρσεναλ, χαρακτήρισε σημαντικότερο το πρωτάθλημα και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός αμυντικός, μίλησε στο σταθμό «Radio Marca» όπου και στάθηκε στη νίκη επί της Άρσεναλ. Παράλληλα, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του:

«Το ματς κόντρα στην Άρσεναλ ήταν τόνωση ηθικού για εμάς, για να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Πάντως, στην τελική το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αυτό που καθορίζει τη δουλειά του. Μετά πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους. Η Μπάγερν είναι μία ομάδα πολύ συμπαγής, θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε όπως μπορέσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος για τα τέσσερα γκολ που πέτυχα, διανύω καλό διάστημα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ οικογενειακό, ακόμη και να μην ακούγεται πολύ στην Ευρώπη έχει οντότητα με πολλούς φιλάθλους. Όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητά του, το ελληνικό πρωτάθλημα κάθε φορά μεγαλώνει κι άλλο, τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου