Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα στάθηκε στη σημασία του αγώνα με τον Ηρακλή και στο ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφοσιωθεί στο παιχνίδι του και να πάρει τη νίκη.

Μιλώντας στη NOVA ο στόπερ των ερυθρόλευκων είπε μεταξύ άλλων: «Πριν από τον αντίπαλο, θα πρέπει να σκεφτούμε την εικόνα που θα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι ο Ηρακλής είναι μία καλή ομάδα, η οποία όπως και οι υπόλοιπες που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, αγωνίζονται στο 2000% αν μπορούμε να το πούμε. Δίνουν τα πάντα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους αντιπάλους μας όταν αγωνίζονται κόντρα σε εμάς. Θέλουν πάντα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθούμε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη. Το τεχνικό επιτελείο έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα και για αυτό το παιχνίδι, όπως έκανε και στα προηγούμενα, ώστε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και να φθάσουμε στη νίκη».

Επίσης είπε για:

Τις φιλοδοξίες και τους στόχους: Οι φιλοδοξίες μας και οι στόχοι μας είναι πάρα πολύ υψηλοί. Οι στόχοι οι δικοί μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μεγαλώνει διαρκώς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για εμάς να νικάμε όλα τα ματς που δίνουμε Σαββατοκύριακο. Και εάν γίνεται να μην δεχόμαστε γκολ. Όσο λιγότερα γκολ δεχόμαστε τόσο το καλύτερο για εμάς. Είμαστε πολύ κοντά στο να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχή όλων είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και η πορεία.

Το εάν περίμενε να ζήσει τέτοιες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη: Η αλήθεια είναι πως οι μεγάλες και οι πολύ συγκινητικές στιγμές ήρθαν πολύ νωρίτερα απ' ότι θα περίμενα. Αυτήν την στιγμή είμαστε σε μία πολύ καλή κατάσταση. Εξαιρετική κατάσταση και επιδεικνύουμε και μεγάλη δυναμική στο πως παρουσιαζόμαστε και εμφανιζόμαστε. Ευχή όλων μας είναι να το συνεχίσουμε όλο αυτό. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε και άλλο και με μεγάλη προσήλωση καθημερινά στην προπόνηση. Έτσι ώστε να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς πως ο Ολυμπιακός είναι αυτή η μεγάλη ομάδα που όλοι ξέρουμε. Μία ομάδα ικανή να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα απ' όσα κάνει τώρα.

Την κατάστασή του: Σίγουρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα αυτήν την στιγμή. Νιώθω πως έχω αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για μένα ο τραυματισμός. Είναι για κάθε ποδοσφαιριστή και σίγουρα αυτή η περίοδος δεν ήταν εύκολη. Όμως είχα μεγάλη βοήθεια από το ιατρικό επιτελείο και το επιτελείο των φυσιοθεραπευτών, που δούλεψαν πάρα πολύ μαζί μου. Στο επίπεδο που χρειάζομαι για να αγωνίζομαι και να ανταποκρίνομαι στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τώρα είμαι ξανά έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου