Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ...

Στην Πορτογαλία συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο Μάρκο Σίλβα θέλει να πάρει στον Ολυμπιακό τον νεαρό αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ, Τζόναθαν Σίλβα.


«Με το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Αρτούρ Μαζουακού να είναι ανοικτό, ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει τον Αργεντινό Τζόναθαν Σίλβα ως έναν από τους στόχους για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Το θέμα του 21χρονου ενδέχεται να απασχολήσει όταν ανοίξει ξανά η αγορά. Το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά, προέρχεται από το γεγονός πως ο Μάρκο Σίλβα, ο προπονητής, έχει δουλέψει με τον Τζόναθαν πέρυσι και έχει όλα όσα θέλει. Είναι νέος και υπάρχει η πιθανότητα να αποκτηθεί δανεικός με την προοπτική αγοράς. Η Γερμανία και η Ιταλία είναι οι άλλες αγορές τις οποίες ενδέχεται να απασχολήσει».

Ο Τζόναθαν Κρίστιαν Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1994 στη Λα Πλάτα της Αργεντινής. Έχει ύψος 1.78μ. και παίζει ως αριστερό μπακ. Έχει αγωνιστεί σε Εστουντιάντες και Σπόρτινγκ και σε συνολικά 87 παιχνίδια, έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει δώσει και 11 ασίστ.

Με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει δύο συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου