Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΣΟ... ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΣΟ... ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΤΟΣΟ... ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤην περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι φέρεται πως κοιτάζει η Μπορούσια Γκλάντμπαχ.

Ο γερμανικός σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι είναι τραυματίες, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να μπει... δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «borlife.de», ένας από τους ποδοσφαιριστές που ίσως εξετάσουν στον γερμανικό σύλλογο, είναι και διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, ενώ τον κοστολογούν περίπου στα 6,5 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Γερμανοί ασχολούνται με τον Κασάμι, καθώς πριν από μια εβδομάδα, ανέφεραν πως και η Μπάγερ Λεβερκούζεν εξετάζει την περίπτωσή του.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

«Ο προπονητής έχει ζητήσει περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Ωστόσο αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αναφορικά με τη μεσαία γραμμή, ο Παϊτίμ Κασάμι του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρον περίπτωση, αφού ο νεαρός μέσος διαθέτει δυνατότητες και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ενώ έχει ήδη αρκετή διεθνή εμπειρία. Ωστόσο, η αγοραστική του αξία, εκτιμάται περί τα 6,5 εκατ. ευρώ».

Ωστόσο, παρά τα γερμανικά σενάρια, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγες μέρες, πως δεν πωλείται κανείς ποδοσφαιριστή τον Γενάρη, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου