Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο κόουτς που τους... χόρεψε στην βροχή!

Ο κόουτς που τους... χόρεψε στην βροχή!
Ο Ισπανός τεχνικός παρέδωσε μαθήματα προπονητικής στον αγώνα της Λισαβώνας. Παρέταξε άριστα την ομάδα, άφησε εκτός σχήματος τον Σαβιόλα, αιφνιδιάζοντας για τα καλά τους Πορτογάλους και έκανε τα πάντα τέλεια.
Λειτούργησε από τον πάγκο όπως έπρεπε για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Έκανε τις σωστές αλλαγές στα κατάλληλα χρονικά σημεία και έφτασε μία ανάσα από το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το 1-1 σίγουρα αδικεί τον Ολυμπιακό αλλά και την μεγάλη προσπάθεια του Μίτσελ και των παικτών σε ένα γήπεδο-λίμνη. Ένα κόρνερ που κακώς δίνεται καθότι η μπάλα φεύγει έξω από πόδια αντιπάλου, έφερε την ισοφάριση για τους Πορτογάλους.
Το πιο βασικό για τον Θρύλο είναι πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Είναι πια στο μονοπάτι της πρόκρισης. Είναι σαφές πως με τέτοια ευρωπαϊκή ταυτότητα και τέτοιον αγωνιστικό χαρακτήρα μπορεί τη νίκη και με Μπενφίκα και με Άντερλεχτ.
Με έναν προπονητή που... χόρεψε την Μπενφίκα στην βροχή από τον πάγκο και με παίκτες όπως ο Μήτρογλου, ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Φουστέρ και ο Σάμαρης έχει πλησιάσει για τα καλά στην κατάληψη της 2ης θέσης.
Δεν είναι μόνο ό,τι το θέλει πολύ. Είναι και ό,τι μπορεί! Με τον κόσμο του στο πλευρό του έχει την δυνατότητα να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει φέτος το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου