Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Νοκ άουτ ο Ντομίνγκες

Νοκ άουτ ο Ντομίνγκες

Εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στον «Ναό» (27/10 - 19.30)  έμεινε ο Τσόρι Ντομίνγκες λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του πόδι.Πρόβλημα με τον Τσόρι Ντομ.ίνγκες ανέκυψε στον Ολυμπιακό, εν όψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο Αργεντίνος μέσος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους και σκόρερ των νταμπλούχων Ελλάδας απέναντι στην Μπενφίκα την περασμένη Τετάρτη στο «Ντα Λουζ» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστεςρό του πόδι, αναγκάζοντας τον Μίτσελ να τον θέσει εκτός αποστολής.
Ο Μασάντο συνέχισε το ίδιο πρόγραμμα με την Παρασκευή. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Μπανγκ, θεραπεία ο Ιμπαγάσα, ενώ Μήτρογλου προπονήθηκε κανονικά. Ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά ένιωσε ο Ντομίνγκες και ακολούθησε θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον ΟΦΗ. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου