Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Παγκόσμια αποθέωση για «πιστολέρο»!

Παγκόσμια αποθέωση για «πιστολέρο»!

O Κώστας Μήτρογλου αντιμετωπίζεται με θαυμασμό από διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάνουν λόγο για έναν φορ μεγάλης κλάσης, με αφορμή το τέταρτο φετινό χατ - τρικ του 25χρονου φορ του Ολυμπιακού.Έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες με την απίστευτη έφεσή του στο σκοράρισμα ο Κώστας Μήτρογλου! Τα συνεχόμενα χατ-τρικ, που πετυχαίνει ο 25χρονος διεθνής φορ του ρύλου, με τελετυαίο το χθεισνό στο ευρύ 6-0 του Ολυμπιακού επί της Βέροιας έχουν αναγάγει τον «πιστολέρο» σε επιθειτκό σπουδαίας κλάσης, με επιτεύγματα που μόνο κορυφαίοι άσοι μπορούν να επιδείξουν!
Ξένα μέσα ενημέρωσης από κάθε γωνιά του πλανήτη  στέκονται στην πολύ καλή εμφάνιση του Μήτρογλου και το χατ τρικ του με την Βέροια. «Αυτά που κάνει ο Μήτρογλου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό είναι απίστευτα!
Ο διεθνής φορ βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ», γράφουν οι Ίβηρες που στις αναφορές τους μιλούν για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη που έχει ήδη κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ας μην ξεχνάμε πως σύλλογοι από την Ιταλία, την Γερμανία και την Μεγάλη Βρετανία εξακολουθούν να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στον διεθνή άσο του Θρύλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου