Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Νίκη και χωρίς τον κόσμο!»

«Νίκη και χωρίς τον κόσμο!»

Στην απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού από το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον  Παναθηναϊκό στάθηκε ο Μίρζα Μπέγκιτς, με τον νεοαποκτηθέντα Σλοβένο σέντερ να εκφράζει την αισοδοξία του για θρίαμβο και υλοποίηση των φετινών στόχων.Η απουσία του μοναδικού και συγκλονιστικού κόσμου του Ολυμπιακού στις εξέδρες του ΣΕΦ στο ντέρμπι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί τον μεγαλύτερο ... αντίπαλο για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου σύμφωνα με τον Μίρζα Μπέγκιτς.
Ο Σλοβένος σέντερ του Θρύλου τόνισε πως θα είναι μειονέκτημα το άδειο ΣΕΦ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.
«Θα είναι μία μεγάλη περίοδος, με πολλούς και δύσκολους αγώνες, στους οποίους πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού στη «Real» και πρόσθεσε ενόψει του αυριανού ντέρμπι:
«Το πρωτάθλημα αρχίζει με παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και φυσικά θα θέλαμε πολύ να έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Οπωσδήποτε είναι ένα μειονέκτημα που δεν θα τους έχουμε, αλλά και πάλι θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα με στόχο τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου