Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Μόνο νίκη με την Άντερλεχτ»

«Μόνο νίκη με την Άντερλεχτ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ έθεσε ως στόχο τους 9 βαθμούς για τους νταμπλούχους Ελλάδας στην φάση των ομίλων του Champions League, επισημαίνοντας ότι μοναδικός στόχος απέναντι στην Άντερλεχτ είναι η νίκη.  Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί με 9 βαθμούς να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League εξέφρασε ο Μίτσελ.
Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, εν όψει της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για την νίκη, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης για τους «16» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:
«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο ή το πόσο κρίσιμο είναι το ματς για την ομάδα ή για μένα. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει με δύο ήττες αλλά τελικά πήραμε εννιά βαθμούς. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και φέτος εννιά βαθμούς δίχως να κάνουμε δύο ήττες στο ξεκίνημα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μίτσελ, ο οποίος ερωτηθείς για το πλάνο που έχει στο μυαλό του τόνισε:
«Μας βοηθάει πως είχαμε αντιμετωπίσει πρόσφατα την Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου. Όσο για μένα και την ομάδα έχουμε αποφασίσει το πως θα παίξουμε. Είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι με την Παρί.
Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αρνητικό είναι πως κάναμε λάθη και πληρώσαμε αυτές τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Στο πρώτο μέρος κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Παρί ήταν το φαβορί, αλλά κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά υπέρ του αντίπαλου μας. Έτσι χάσαμε τον αγώνα».
Όσο για το κατά πόσον ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο Μίτσελ γνωστοποίησε ό,τι «μπορεί και να γίνει κάποια αλλαγή. Έχουμε την τύχη να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μας έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν, όπως ο Σάμαρης και ο Ολαϊτάν.
Ο Ολαϊτάν ήταν πολύ καλός ως δεύτερος φορ αλλά και στα άκρα, κάτι που επίσης είναι πολύ καλό. Δεν ξεχνώ όμως ότι υπάρχουν 11 θέσεις υπάρχουν. Θα μας άρεσε να υπάρχουν πιο πολλές λύσεις, αλλά δεν μπορούν να παίζουν περισσότεροι σε κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου