Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πτήση «διπλού» πρόκρισης!

Πτήση «διπλού» πρόκρισης!

Με την πίστη για διπλό πρόκρισης απέναντι στην Άντερλεχτ να ξεχειλίζει, αναχώρησε το πρωϊ της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού για τις Βρυξέλλες. Με την πίστη για θρίαμβο επί της Άντερλεχτ να είναι ορατή, αναχώρησε το πρωϊ της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό τις Βρυξέλλες.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας χαμογελαστοί και με απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών τους, πέταξαν με μοναδικό σκοπό να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη στην φάση των ομίλων του Champions League, η οποία θα τους βάλει για τα καλά σε ράγες πρόκρισης! 
Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Μίτσελ, ο οποίος γνωρίζει καλά πως ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει την έκβαση του ομίλου. Ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα όσα έγιναν με την Παρί, τα οποία «γκρέμισαν» την εικόνα της ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.
Το απόγευμα (19:30) ο Ισπανός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ μετά το τέλος της ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση στο «Κόνσταντ Βάντεν Στοκ» της Άντερλεχτ.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου