Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Στον δρόμο προς το τρίτο σερί!

Στον δρόμο προς το τρίτο σερί!

Με φόντο την κατάκτηση της τρίτης συνεχόμενης Ευρωλίγκας ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση υποδέχοντας την Ουνκάχα Μάλαγα (21.30 - Δ.Τ.).Με την φιλοδοξία το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής περιμέτειας να τον βρει να κατακτά την τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα (21.30 - Δ.Τ.).
Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου με νωπές ακόμη τις δάφνες από την κατάκτηση του Διηπειρωτικού τροπαίου, αλλά και του θριάμβου επί του Παναθηναϊκού την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, φιλοξενούν την αρκετά επικίνδυνη ομάδα της Ανδαλουσίας και αποσκοπούν να μπουν με το ...δεξί στις φετινές τους ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ώστε να δείξουν με το «καλησπέρα» τις ...άγριες διαθέσεις τους! 
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπροστά στο ένθερμο κοινό τους θέλουν να αποδώσουν όμορφο μπάσκετ και με όπλο την προσήλωση, την συγκέντρωση, αλλά και την απίστευτη ενέργεια, που βγάζουν στο παρκέ, να φτάσουν στην νίκη, που θα τους επιτρέψει από τη πρεμιέρα κιόλας να γίνουν το απόλυτο αφεντικό του ομίλου!
 Αγωνιστικά, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τους Πειραιώτες, αφού νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Μίρζα Μπέγκιτς, λόγω ενοχλήσεων στην μέση,  ενώ αμφίβολος παραμένει ο Έισι Λο, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ, όμως να αισθάνεται πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες.
Ωστόσο, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν ούτε από την Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία φέτος έχει τον Χουάν Πλάθα στον πάγκο της. Οι Ανδαλουσιανοί ήρθαν στην Αθήνα χωρίς τους ανέτοιμους Τούλσον και Ουρτασούν, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε στην πρεμιέρα της ACB κόντρα στην Εστουδιάντες (97-78).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου