Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δικαίωση για τον Μπόατενγκ


Με νικητή τον Ντέρεκ Μπόατενγκ έληξε η δικαστική διαμάχη του παίκτη με την Ντνίπρο, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι ο 30χρονος Γκανέζος μέσος ανήκει και τυπικά πλέον στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής. 
Ελεύθερος από την Ντνίπρο αφέθηκε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, με τον Γκανέζο μέσο να δικαιώνεται από το CAS και πλέον άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την τυπική ένταξή του στον Ολυμπιακό.
Ο Γκανέζος είχε προσφύγει στο CAS για να διεκδικήσει την ελευθερία του από την προηγούμενη ομάδα του, την Ντνιέπρ, και από την πρώτη στιγμή είχε εκφραστεί η αισιοδοξία τόσο του ιδίου όσο και των εκπροσώπων του για την έκβαση της απόφασης..
Παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε αρκετά η απόφαση, το CAS δικαίωσε πανηγυρικά τον 30χρονο Γκανέζο μέσο, ο οποίος εντάσσεται και τυπικά στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».
Αυτή η εξέλιξη, όπου είναι φυσικό, προκάλεσε την έκδηλη ικανοποίηση όλων στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας, ,αφού αυτομάτως τίθεται στην διάθεση του προπονητή του Μίτσελ Γκονζάλεθ, εν όψει του επερχόμενου επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου