Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την προσεχή Δευτέρα όλες τις δράσεις της αναφορικά με την φετινή της «γιορτή» για το 40ό πρωτάθλημά της.
Με μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου όλο το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, οι οποίες θα οδηγήσουν στην φετινή φιέστα, για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος από την ομάδα. Η συνέντευξη Τύπου θα αρχίσει στις 18:00. Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν όλες τις δράσεις που θα διοργανώσει η ομάδα τις τελευταίες ημέρες πριν από την ιστορική φετινή γιορτή, που θα είναι συμβολική για όλους όσοι ασπάζονται την ιδέα του συλλόγου.
Η φιέστα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, οπότε θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας μας θα παρουσιάσουν επίσημα το επετειακό λογότυπο του Ολυμπιακού, εμπνευσμένο από το μέγεθος της ομάδας και το επίτευγμα της κατάκτησης του 40ού πρωταθλήματος. Με άλλα λόγια ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την φιέστα των πρωταθλητών Ελλάδας.