Ο Μίτσελ μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και τους μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα «παράπονα» και οι ανεβασμένοι τόνοι του Ισπανού τεχνικού και η αξίωση για άμεση βελτίωση.
Κουβέντα σε πιο δυνατούς τόνους
Ο Μίτσελ μαζί με τους ποδοσφαιριστές του έκαναν μία συζήτηση γύρω από την εμφάνισή τους με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής διευκρίνισε με τον δικό του τόνο ήταν η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε και ότι θέλει «να γίνουμε καλύτεροι εδώ και τώρα!».
«Ξέρετε ότι δεν ήσασταν αυτοί που οφείλατε με τον Παναθηναϊκό. Περιμένω από εσάς να δείξετε τι το μπορείτε να πετύχετε από εδώ και πέρα. Να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Πανθρακικού και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής.
Ο Μίτσελ ανέβασε λίγο την... ένταση, βγάζοντας ένα αυστηρό πρόσωπο. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τους κάνει να καταλάβουν πως δεν ήταν αυτή η αναμενόμενη προσπάθεια από την πλευρά τους στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.
«Ενωμένοι για το Κύπελλο, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»
Επίσης ο Μίτσελ τους διευκρίνισε ότι «θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ειδικά μετά από τέτοιες στιγμές. Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε το Κύπελλο και να ευχαριστήσουμε τα μέγιστα τον κόσμο μας». Οι παίκτες έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του.
Όπως διαβάσετε λίγη ώρα πριν είχαν κουβεντιάσει μεταξύ τους για το παιχνίδι. «Είναι αναγκαίοι να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στην συνέχεια. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί», του μετέφεραν αφότου εκείνος είπε αυτά που ήθελε.
Ένας εκ των παικτών που πήραν τον λόγο ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής στόπερ και ως... παλαιότερος και ως αρχηγός απολαμβάνει τον σεβασμό τεχνικού τιμ και συμπαικτών και βγήκε μπροστά.
Έπειτα από ένα ματς που δεν πήγε και τόσο καλά για την ομάδα του έκρινε σκόπιμο να θέσει επί τάπητος τις σκέψεις των παικτών. Η συζήτηση διήρκησε αρκετά λεπτά και ειπώθηκαν πράγματα που έχουν να κάνουν με τον σύλλογο και την εν γένει λειτουργία του.