Ο Ολυμπιακός δεν σταματά καθόλου τις μεταγραφικές του αναζητήσεις με τις αγορές της Ιταλίας και της Αγγλίας να παραμένουν υπό εξέταση. Ο Εμανουέλ Μπαντού και που έχει επικεντρωθεί η έρευνα.
Ο γνωστός ατζέντης θα έρθει ξανά στην Ελλάδα τον Μαϊο ή τον Ιούλιο και ο συγκεκριμένος σύλλογος εξακολουθεί να είναι στα υπ' όψιν του, όπως και η Ουντινέζε με την οποία οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλές σχέσεις.
Από την Παλέρμο σας είχαμε γράψει μεταξύ άλλων για τον Πάολο Ντιμπάλα, μία πολύ καλή και δύσκολη περίπτωση. Σχετικά με την Ουντινέζε ένα όνομα που με βάση πληροφόρηση από τους Ιταλούς ίσως απασχολήσει την ομάδα του Μίτσελ είναι ο Γκανέζος διεθνής αμυντικός αλλά και κεντρικός χαφ Εμανουέλ Αγιεμάνγκ Μπαντού. Πρόκειται για παίκτη νεαρής ηλικίας (γεννημένος το 1990) και ύψους 1.69 μέτρων που είναι διεθνής με την χώρα του.
Το γραφείο μάνατζμεντ που τον εκπροσωπεί έχει και τον Γκιγιέρμο Οτσόα και τον Σέκου Ολίσε. Επίσης υπάρχει και η αγγλική αγορά στην οποία γίνεται πολύ καλό «σκανάρισμα». Παράλληλα πρέπει να τονιστεί ότι από την Ιταλία και την Αγγλία υπάρχει ακόμα έντονο ενδιαφέρον για παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, οπότε όλα είναι ανοιχτά για το καλοκαίρι.
Το βέβαιο είναι πως στο λιμάνι δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη. Θα καταλήξουν σε αποφάσεις μετά από πολύ μεγάλη αναζήτηση. Επιπλέον θα πρέπει να τονιστεί και πάλι ότι το απόλυτο... αφεντικό στα μεταγραφικά θα είναι ο Μίτσελ που στην παρούσα φάση έχει επικεντρωθεί στις θέσεις των τερματοφύλακα, αμυντικού χαφ, επιτελικού μέσου και ακραίου παίκτη.
* Ο Κώστας Μανωλάς που αποκόμισε έναν τραυματισμό από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά δεν προέκυπτε να έχει κάτι το σοβαρό.