Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Και πάλι στο προσκήνιο!

Και πάλι στο προσκήνιο!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει stop στην μεταγραφολογία, ωστόσο τα ξένα ΜΜΕ επιμένουν για τα αδέρφια Ντος Σάντος και κυρίως για τον Τζόναθαν.Το site «sports.yahoo.com» γράφει για τους δύο Μεξικανούς αδελφούς που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα άλλα επισημαίνεται πως «για τον Τζόναθαν Ντος Σάντος, μία μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι φαντάζει αρκετά πιθανή, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του η επόμενη σεζόν είναι σημαντική για εκείνον, καθώς επιθυμεί να παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014  και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ήδη αυξημένο. Ο Ντος Σάντος είναι 23 ετών και παλεύει για μία θέση στα χαφ της Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο αυτό να συμβεί με την παρουσία του Ινιέστα και του Τσάβι.
Η καριέρα του, τουλάχιστον από το εξωτερικό, χρειάζεται μία τονωτική ένεση με την οποία θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα μπορέσει να γίνει καλύτερος. Αν τελικά κάνει το αποφασιστικό βήμα και αποχωρήσει από τον γίγαντα της Καταλονίας, θα υπάρξουν αρκετοί μνηστήρες για την απόκτησή του, με την Σεβίλλη, την Μαγιόρκα, τον Ολυμπιακό, την Έβερτον και την Λίβερπουλ να φέρονται να ενδιαφέρονται για τον μικρό Ντος Σάντος».

Όσον αφορά τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, η ίδια ιστοσελίδα γράφει: «Η καριέρα του έχει πάρει φθίνουσα πορεία. Με τη Μαγιόρκα στην τελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν και τον υποβιβασμό ορατό παρά ποτέ, δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή. Αρκετές ιταλικές ομάδες (Ίντερ, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια) εμφανίζονται να τον θέλουν εάν αποφασίσει να πάρει μεταγραφή, όπως επίσης και η Σουόνσι από την Πρέμιερ Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου