Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τους 40 τίτλους

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει απόψε τους 40 τίτλους του. Στο παιχνίδι-φιέστα με τον Πανιώνιο (19.00, NS2) που θα υπάρχει λάμψη από Ζιοβάνι θέλει να κλείσει ιδανικά την σεζόν στο πρωτάθλημα.
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο έχοντας ως επιδίωξη να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, που θα βρεθεί στο γήπεδο. Προσδοκία όλων είναι το Καραϊσκάκη να είναι κατάμεστο ωστόσο από τις εκτιμήσεις που υπήρχαν δεν προέκυπτε sold out.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν τον τίτλο σε μια λιτή εκδήλωση, που ταυτόχρονα θα είναι απολύτως ιστορική. Και αυτό καθώς για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στο γήπεδο και οι 40 τίτλοι του Ολυμπιακού.
Επίσης θα γίνει μια ιστορική αναδρομή στα 40 πρωταθλήματα ενώ στο χορτάρι του Καραϊσκάκη θα βρεθούν άσοι του μακρινού αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος. Όπως για παράδειγμα ο Ζιοβάνι που θα τιμηθεί.
Εκτός από την ιστορικότητα της στιγμής που θα τονιστεί με την αναδρομή, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο. Το ματς του Ολυμπιακού με τους Νεοσμυρνιώτες αρχίζει στις 19.00 με κάλυψη από τη ΝOVA 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου