Μπορεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός να εξέφρασε την Κυριακή τις θέσεις για τις αποδοκιμασίες όμως οι αντιδράσεις του κόσμου βάζουν την διοίκηση σε σκέψεις για αλλαγές.
Τροποποιήσεις που μπορεί να έχουν να κάνουν από το τμήμα σκάουτινγκ μέχρι και το ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί όμως φαίνεται πως η υπομονή της διοίκησης για κάποια θέματα στερεύει και μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν για τα καλά. Οι αποδοκιμασίες και η γενικότερη στάση του κόσμου έπαιξαν τον ρόλο τους και προβλημάτισαν πολύ την διοίκηση. Οι πιο σκληρές δε εξ αυτών βύθισαν σε βαθιές σκέψεις τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτός από την «κατσάδα» που ετοιμάζει προς τους παίκτες (σ.σ. που θα τα... ακούσουν και από τον Μίτσελ) θα μιλήσει με τους άμεσους συνεργάτες του και κυρίως τον Γιάννη Βρέντζο -τον οποίο εμπιστεύεται πολύ και για διάφορα ζητήματα- για τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Ορισμένοι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις μιλούν ακόμα και για αλλαγές που θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη σε όλους. Είναι επίσης θέμα χρόνου να ξεκινήσει η εφαρμογή του καινούριου πλάνου για συγκεκριμένους τομείς.