Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μαρτύρησαν, διαλύονται και φεύγουν!


Ο Δ. Γιαννακόπουλος ξεμπρόστιασε τον θείο του Θανάση, αποκαλύπτοντας πως χρωστούσε πολλά λεφτά σε Ομπράντοβιτς και παίκτες, ενώ τόνισε πως αποχωρεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου ξεμπρόστιασε την οικογένεια του! Αποκάλυψε πως ο θείος του, Θανάσης Γιαννακόπουλος, χρωστούσε πολλά λεφτά, αλλά και πως τον κορόιδεψε οικτρά! "Ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες έφυγαν το καλοκαίρι επειδή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς"τόνισε, σχολιάζοντας πως δεν μπορεί να ανεχθεί την προδοσία από το ίδιο του το αίμα. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως αποχωρεί οριστικά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως είναι πρόθυμος να παραχωρήσει τις μετοχές του δωρεάν. Μαρτύρησαν από μόνοι τους, διαλύονται, κλαίνε και φεύγουν!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε τα εξής:"Καλησπέρα και ευχαριστώ που ήρθατε. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε τo μπάσκετ του ΠΑΟ, μέχρι το 2002 την διαχείριση την είχε ο Παύλος και μετά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Έχοντας αποχωρήσει αυτοί οι δύο ψάξαμε επενδυτές αλλά δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισα να μπω μπροστά και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχω να κρατήσω τον σύλλογο σε όποιο επίπεδο γίνεται.

Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους τους Θανάση Γιαννακόπουλου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροΐδεψαν οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μια διαφορετική εικόνα και σήμερα πήραμε μια διαφορετική εικόνα.

Ρωτάτε γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κι αυτό συνέβη και με πολλούς παίκτες. Υπάρχουν αποδείξεις και όχι ενδείξεις που είναι στη διάθεσή σας, όποτε τις ζητήσετε..

Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει πόλεμο, πολλοί από τους φιλάθλους με κατηγόρησαν πως έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Δεν μίλησα όμως. Στα 38 μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα.

 Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνω τις μετοχές μου δώρο στον Θανάση Γιαννακόπουλο ή όποιον άλλον μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ΚΑΕ. Αν δεν τις πάρει κανείς, τότε θα τις δώσω στον ερασιτέχνη", με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποχωρεί κλαίγοντας (!) από την αίθουσα. Είναι ξεκάθαρο πως το θέμα που προέκυψε με τον Μάικ Μπατίστ έφερε πολλές αποκαλύψεις για τα οικονομικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

1 σχόλιο: