Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής ο Μοδέστο με Άρσεναλ

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην αποστολή του ματς με την Άρσεναλ (Τρίτη 4/12, 21:45), αφού ο Μοδέστο έμεινε εκτός. Δείτε τους "εκλεκτούς" του Πορτογάλου.
 
Στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ στο "Emirates", ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε πάρει στην αποστολή τον Φρανσουά Μοδέστο, όμως επειδή δεν ήταν απόλυτα έτοιμος δεν αγωνίστηκε καθόλου και τη θέση του στα χαφ πήρε ο Δημήτρης Σιόβας.
Δύο μήνες μετά και πάλι σε αναμέτρηση με αντίπαλο τους "κανονιέρηδες" ο Κορσικανός άσος δεν πρόκειται να αγωνιστεί, αφού έμεινε εκτός αποστολής όπως ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Ο έμπειρος άσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμό όπως γνωρίζουμε και ο αποκλεισμός του από την αποστολή έγινε για λόγους τακτικής και πιθανότατα για λόγους ξεκούρασης, αφού έρχεται και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Από κει και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκανε κάποια άλλη έκπληξη και πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας θα "κοπεί" την τελευταία στιγμή. Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.
Στα της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε πολλά πρόσωπα και σχήματα, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις στημένες φάσεις και γενικότερα στο κομμάτι της τακτικής. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως πέρα του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν έχει άλλο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Χολέμπας δεν παίζει επειδή συμπλήρωσε κάρτες στην έδρα της Σάλκε.
ΠΗΓΗ SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου