Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Λεβάντε δεν θέλει υποτίμηση!

Η Λεβάντε δεν θέλει υποτίμηση!



Για τον Ολυμπιακό η κλήρωση με την Λεβάντε μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά καλή και βατή, αρκεί να μην υποτιμήσει τους Ισπανούς γιατί θα την... πατήσει.
Η κληρωτίδα έκανε το χατίρι του Νταβίντ Φουστέρ που κάθε χρόνο κάνει την... ζημιά για τον Ολυμπιακό. Πέρυσι μίλησε για Ρώσους και ήρθε η Ρούμπιν Καζάν. Φέτος έκανε λόγο για Ισπανούς και έλαχε στον σύλλογό του η Λεβάντε.
Ποιά είναι λοιπόν η Λεβάντε που είχαμε όλοι την δυνατότητα να δούμε στο ματς της Πέμπτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο; Πρόκειται για μία ομάδα πολύ σοβαρή αμυντικά. Δεν ρισκάρει ποτέ και δεν πρόκειται να την δεις να δέχεται αστείο γκολ.
Τα δύο στόπερ της, ο 37χρονος Μπαγεστιέρος και ο Ναβάρο είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλοι. Τον δεύτερο τον έμαθαν αρκετοί καλά όταν έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Δεν... πουλάνε την μπάλα και παίζουν πολύ δυνατά. Η Λεβάντε επιθετικά περιμένει. Κάνει το παιχνίδι της υπομονής. Κλείνει πολύ καλά τους χώρους της και μετά βγαίνει στην κόντρα για γκολ.
Το μεγάλο της όπλο είναι ο Μάρτινς που σε 12 ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει 6 γκολ. Εάν κλείσει όμως ο αντίπαλος καλά τον συγκεκριμένο παίκτη η Λεβάντε θα έχει πρόβλημα.
Ένας ακόμα παίκτης που αποτελεί σημείο αναφοράς είναι ο Μπαρκέρο. Ένας αριστεροπόδαρος και αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται πίσω από τον φορ. Εκτελεί τις περισσότερες φορές τα στημένα.
Σε όλα αυτά σημειώστε ότι σε 2 μήνες από τώρα η Λεβάντε μπορεί να είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Να παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο, κάτι που βέβαια ισχύει και για τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι μία άπειρη από ευρωπαϊκές διοργανώσεις ομάδα, που σε περίπτωση όμως που της δώσεις χώρους και δεν την προσέξεις όσο πρέπει θα το... πληρώσεις. Για τον λόγο αυτό λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδας ας μην θεωρήσουν ότι έχουν το πάνω χέρι.
Η κλήρωση είναι με βατή αλλά έως ένα σημείο. Οι παίκτες του Ζαρντίμ θα πρέπει να δείξουν ένα σοβαρό, συγκροτημένο και πολύ μαχητικό σύνολο που να αποδώσει καλή μπάλα και να πάρει αποτελέσματα και στους δύο αγώνες. Στόχος τους εξάλλου είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου