Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παράπονα από τον πρόεδρο




Παράπονα από τον πρόεδρο
Τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας στο ΟΑΚΑ έκανε στους παίκτης της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ματς των Νέων με τη Μπιλμπάο. «Δεν μου κάνατε τη χάρη…», είπε στους ερυθρόλευκους θυμίζοντάς τους ότι τους είχε ζητήσει νίκη και καλή εμφάνιση.
Την ευκαιρία να εκφράσει τα παράπονά του στους παίκτες της ομάδας είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά το χθεσινό ματς των Νέων του Θρύλου με τους αντίστοιχους της Μπιλμπάο.
Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ζητήσει νίκη και καλή εμφάνιση, όμως δεν ήρθε τίποτα από τα δύο. Έτσι, όταν βρήκε την ευκαιρία χθες, εξέφρασε τα παράπονά του, τονίζοντας στους παίκτες ότι δεν του έκαναν τη χάρη.
«Μια χάρη σας ζήτησα και δεν μου την κάνατε. Περίμενα τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε πηγαδάκι που είχε με ορισμένους ερυθρόλευκους.
Από την πλευρά των παικτών, αυτός που πήρε τον λόγο ήταν ο Τζαμέλ Αμπντούν ο οποίος απάντησε: «Μη στεναχωριέσαι πρόεδρε, θα σου κάνουμε τη χάρη και στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και του χρόνου. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα στο αφιερώσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου