Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μόνο ο Ολυμπιακός!

Το όνομά του το βλέπει στις εφημερίδες περισσότερο από ποτέ. Μπορεί αρκετές φορές να έχει γίνει πρωτοσέλιδο – άλλωστε δεν είναι και λίγα τα γκολ που έχει πετύχει - , αλλά αυτό που συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα, δεν έχει προηγούμενο.
Ο Κώστας Μήτρογλου, είναι από τα πιο hot ονόματα που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε με την δουλειά και την αλλαγή συμπεριφοράς (απλά λόγω ηλικίας ήταν ατίθασος και τίποτα παραπάνω και σε καμία περίπτωση δεν ίσχυαν όλα αυτά που του είχαν καταλογίσει στο παρελθόν) όχι μόνο να γυρίσει ένα αρνητικό κλίμα που υπήρχε για αυτόν, αλλά να αποτελεί βασικό γρανάζι της ερυθρόλευκης μηχανής και να κερδίσει το χειροκρότημα της εξέδρας.
Οι ικανότητες του νεαρού επιθετικού, καθώς και οι επιδόσεις του, δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες από τους σκάουτερ ξένων ομάδων. Δεν βρίσκεις άλλωστε, επιθετικό με τόση μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα που δεν στέλνει μόνο την μπάλα στα δίχτυα σε εύκολα παιχνίδια, αλλά ακόμα και σε αυτά που «καίνε». Πόσες φορές έχει σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ;
Το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι μεγάλο και αρκετές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Άλλο βέβαια το ενδιαφέρον, άλλο επίσημη πρόταση και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει, το τι θέλει να κάνει ο ίδιος ο παίκτης.
Στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και αυτό ισχύει 100%. Γουστάρει να παίζει στον Θρύλο και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον ενδιαφέρει εάν οι σκάουτερς διαδέχονται ο ένας τον άλλο για να τον δουν. Σίγουρα νιώθει ωραία, σίγουρα φουσκώνει από περηφάνια, αλλά δεν καίγεται κιόλας να αλλάξει ποδοσφαιρικό στρατόπεδο.
Μια χαρά είναι στο λιμάνι και ο επόμενος στόχος του είναι να κερδίσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο αρχικό σχήμα. Γιατί με τον Μίτσελ, έχει μειωθεί η παρουσία του στα ματς του Ολυμπιακού, καθώς ο Ισπανός παίζει με έναν επιθετικό στην κορυφή και την δεδομένη στιγμή προτιμά τον Τζιμπούρ.
Τώρα εάν σκάσει πρόταση, η οποία να ικανοποιεί οικονομικά τους διοικούντες, τότε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Αλλά τώρα, ο «Μήτρο» σκέφτεται το επόμενο ματς και τίποτα περισσότερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου