Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νοκ άουτ ο Λάζαρ

Χωρίς τον Κόστιν Λαζάρ θα παρουσιαστεί το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ.  Ο Ρουμάνος δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα λόγω ίωσης με αποτέλσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ο Φωτάκης επιστρέφει στην 11αδα και δίπλα στον Κάτσε.
Ούτε και σήμερα προπονήθηκε ο Κόστιν Λάζαρ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ο Ρουμάνος μέσος έμεινε κλινήρης στο σπίτι του για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα λόγω ίωσης με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να πάρει την απόφαση και να τον αφήσει εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δοκίμασε διάφορα σχήματα ωστόσο σ’ αυτό που κατέληξε είχε μέσα και τον Φωτάκη που επιστρέφει βασικός μετά από αρκετό διάστημα. Ο Μεσσήνιος μέσος θα αγωνιστεί δίπλα στον Κάτσε.
Τα εμπόδια στην προετοιμασία συνεχίστηκαν, με τον Κώστα Σταφυλίδη να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ο νεαρός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Παρόλα αυτά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το επερχόμενο ντέρμπι συνεχίστηκε σε έντονους ρυθμούς. Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και στην εναλλαγή αμυντικής συμπεριφοράς σε επιθετική και το αντίστροφο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης διπλό στα 3/4 του γηπέδου και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Κουμάλο και Πέλκας και ατομικό ο Κωνσταντινίδης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης αναοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι εξής: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έττο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφεντ, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου