Το βράδυ της Κυριακής δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος από τον Ολυμπιακό που να μην έσταζε... μέλι για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι ατάκες στα αποδυτήρια το μεγάλο... δέσιμο με το ιατρικό τιμ.

Πρωταγωνιστής στον 40ό τίτλο
Η... κάμερα τον ακολουθούσε παντού. Ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είχε ποτέ πετύχει δύο γκολ σε μία αναμέτρηση. Το έκανε στην... επιστροφή του στο Καραϊσκάκη δίνοντας τον τίτλο στον Ολυμπιακό. Με δύο δικά του τέρματα. Με μία επίδοση την οποία ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής του, ο Μίτσελ, χαρακτήρισε... ανέκδοτο.
Που να περιμένει κάποιος ότι ένας κεντρικός αμυντικός θα σκόραρε δύο φορές και μάλιστα σε έναν τέτοιο αγώνα στο Φάληρο; Ο έμπειρος στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια την ευτυχία του. Κυρίως γιατί πατάει ξανά καλά στα πόδια του και παίζει ποδόσφαιρο. Διότι μπορεί να απολαμβάνει πολύ καλές ποδοσφαιρικές στιγμές.
Η αποθέωση στα αποδυτήρια!
Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι αγκαλιές και η αποθέωση στον Αβραάμ Παπαδόπουλο έδιναν και έπαιρναν. «Αβραάμ είσαι... ψυχάρα και αρχηγός!» και «Μπράβο σου για όλα», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν με τους Μίτσελ, Πάμπλο Κοντρέρας, Γιάννη Μανιάτη, Μπάλας Μέγιερι και πολλούς άλλους να πηγαίνουν πάνω του.
Ο δε Μίτσελ χαιρέτησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια και τους συνεχάρη θερμά για τον τίτλο ενώ ο Ρόι Κάρολ χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι νερό για να... καταβρέξει ορισμένους συμπαίκτες του. Γενικότερα το κλίμα ήταν πανηγυρικό, όπως και η ατμόσφαιρα. «Τα καταφέραμε. Το 4ο αστέρι είναι δικό μας», σχολίαζαν οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.
Η σχέση του με τον γιατρό και η αφιέρωση
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην περιπέτεια που είχε, από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε στο πλευρό του το ιατρικό επιτελείο. Ο Χρήστος Θέος τον στήριζε διαρκώς και τον βοηθούσε. Ο διεθνής αμυντικός δεν τον ξέχασε. Του αφιέρωσε γκολ και έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Είναι φανερό πως το δέσιμό του με τα μέλη του ιατρικού τιμ είναι πολύ μεγάλο.