Ο απεσταλμένος της Marca δεν έκανε μόνο την συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά έγραψε δύο σελίδες για τον Ολυμπιακό και τα αστέρια του παρελθόντος και του παρόντος.
Έχοντας τίτλο στο κομμάτι του «το μεγάλο ελληνικό όνειρο» ο Μιγκέλ Άνχελ Λάρα δεν στάθηκε μόνο στα όσα του μετέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έχει καταπιαστεί ακόμα και με Ισπανούς παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, όπως οι Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα, Ιβάν Μαρκάνο, Μοϊσές Ουρτάδο, Χαβίτο, Όσκαρ και Φραν Γέστε ενώ έχει κάνει μνεία και στον Νταβίντ Φουστέρ.
Επίσης υπάρχουν τέσσερις φωτογραφίες με τα παπούτσια των Ζιοβάνι, Καρεμπέ, Νικοπολίδη και Ριβάλντο. Εκτός από τους Ισπανούς παίκτες τονίζεται πως την φανέλα των Πειραιωτών έχουν φορέσει οι Ριβάλντο, Γιάγια Τουρέ, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς και Κοβάσεβιτς. Επιπροσθέτως υπάρχει και κομμάτι για το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την επικείμενη κατάκτηση του 40ού τίτλου.
Υπάρχει ακόμα σε κείμενο φωτογραφία του Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και τοποθετήσεις του Μίτσελ για το φετινό πρωτάθλημα καθώς και για το Κύπελλο. Παρακάτω μπορείτε δείτε τις σχετικές φωτό από τις σελίδες 64 και 65 της σημερινής έντυπης Marca...