Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Απαραίτητο το «διπλό» για τον Ολυμπιακό!

Στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δοκιμάζεται απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός, με τη νίκη να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έρχεται από ήττα στο ΣΕΦ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο όμιλος των πρωταθλητών Ευρώπης είναιν «φωτιά» μετά τα τελευταία αποτελέσματα και είναι δεδομένος πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να ελπίζει σε πρόκριση, πρέπει να περάσει από την έδρα της αδιάφορης Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Παράλληλα, με νίκη οι Πειραιώτες θα διατηρήσουν και τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κίμκι.
Αγωνιστικά, τα ευχάριστα νέα έχουν να κάνουν με τον Πέρο Άντιτς (6π., 3,5ρ.), ο οποίος χτύπησε στον αγώνα με τον Άρη, τελικά όμως ακολούθησε την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην Τουρκία. Στη δράση επιστρέφουν και οι Πρίντεζης (10,3π., 4,2ρ.), Πάουελ (5,6π., 2,6ρ.), που ήταν τραυματίες και έμειναν εκτός από το ματς στη Θεσσαλονίκη.
Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν ούτε από το «στρατόπεδο» των Τούρκων. Εκτός από το γεγονός ότι η Φενέρ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, δεν είναι ακόμα σίγουρη η συμμετοχή τόσο του Άντερσεν (7,5π., 4,1ρ.), όσο και τους Μπογκντάνοβιτς (16,3π., 2,2ρ.).
Η κατάταξη του ομίλου: Μπαρτσελόνα 11-1, Μακάμπι 8-5*, Κίμκι 7-5, Ολυμπιακός 7-5, Σιένα 7-5, Κάχα Λαμποράλ 6-6, Φενέρ/Ούλκερ 2-10, Μπεσίκτας 1-12*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου