Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΟΚ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ΕΝΟΨΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΚ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ΕΝΟΨΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Ξάνθη ενόψει τελικού!

Η ακριτική ομάδα θ' αναγκαστεί να κατέβει στο ΟΑΚΑ χωρίς τον βασικό της κεντρικό αμυντικό, Τάσο Παπάζογλου και αυτό γιατί στην προπόνηση της Τετάρτης ο 25χρονος στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και αποχώρησε!

Αργότερα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε μαγνητική κι αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα σ' ένα μικρό κόκκαλο στην σπονδυλική στήλη, κάτι που σημαίνει ότι το πλήγμα για την Ξάνθη είναι μεγάλο μερικές ώρες πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Πλέον ο Λουτσέσκου πρέπει ν' αλλάξει τα πλάνα του και να επιλέξει ανάμεσα στους Καρυπίδη και Λισγάρα για το ποιος θα είναι παρτενέρ του Γούτα κόντρα στον Ολυμπιακό. Οπως και να 'χει η ατυχία χτύπησε την Ξάνθη λίγες ώρες πριν τον τελικό μιας και ο Παπάζογλου δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή για τον τελικό.

Ενας Παπάζογλου ο οποίος με την άφιξη του τον Γενάρη βοήθησε πολύ την ομάδα της Ξάνθης για την επίτευξη, του μεγάλου της στόχου (η πρόκριση στον τελικό). Τα δύσκολα πλέον περνάνε στον Ρουμάνο τεχνικό ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε στηριχθεί πάνω στον Παπάζογλου και είχε δέσει το δίδυμο με τον Γούτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου